Wij ontwikkelen software voor jouw succes

Samen bedenken en ontwikkelen wij de ideale software oplossing voor jouw organisatie.

Data gedreven software oplossingen waarmee je snel informeert, tijd bespaart en kwaliteit verbetert.

Onze software oplossingen

Allscan IRIS IPM
Software voor plaagdierbeheersing

Allscan IRIS IPM is dé software voor ongedierte bestrijders en plaagdier beheersing. Met gemak leg je mobiel registraties vast via je eigen smartphone of tablet en geef je jouw klanten direct toegang tot duidelijke overzichten en rapportages.Werkplan Online
Software voor asbestsaneerders

Met Werkplan Online maak je eenvoudig een werkplan en koppel je automatisch met de arbeidsinspectie en LAVS. De benodigde projectregistratie voor het uitvoeren van een asbestsanering kun je overal met behulp van je eigen smartphone of tablet bijwerken.Boorstaat Online
Software voor het maken van boorstaten

Boorstaten maken doe je eenvoudig en snel op boorstaat.nl Je vult de gegevens in van een grondboring met behulp van een smartphone of tablet en de tekening wordt automatisch gemaakt.
De voordelen van een samenwerking met Allscan


Automatiseren met gemak

Werk sneller en gemakkelijker

Nieuwe kansen snel benutten

Van idee tot software oplossing

Betrokken senior ontwikkelaars

Begrijpbare en directe communicatie


Allscan, our software for your success


Stairway to heaven

Bij Allscan werken software ontwikkelaars die expert zijn in het bedenken en ontwikkelen van innovatieve data gedreven software oplossingen. Wij helpen organisaties met de ontwikkeling van software oplossingen zodat je gemakkelijker informatie vastlegt, koppelt en presenteert.

Wij maken de software zo gebruiksvriendelijk dat handleidingen en trainingen overbodig zijn. Dit doen wij door persoonlijk alle gebruikersgroepen te spreken en ons te verplaatsen in hun situatie. Met deze kennis bedenken wij de perfecte software oplossing en hoe we deze snel en kosten efficiënt kunnen realiseren.

Met onze pragmatische en methodische aanpak leveren we software oplossingen die precies doen wat je wilt. En omdat wij de nieuwste technieken gebruiken, is jouw software oplossing ook nog eens snel, stabiel en gemakkelijk uit te breiden. Wij ontwikkelen innovatieve data gedreven software oplossingen voor jouw succes!