Think BIG, start small


Valt het automatiseren van jouw bedrijf je zwaar?
Allscan helpt je te kiezen voor de beste software oplossingen voor jouw bedrijf.

Of het nu gaat om een standaard oplossing of speciaal ontwikkeld voor jou,
wij zorgen ervoor dat je moeiteloos automatiseert en jouw dromen waar gaat maken!

Meer weten?

Wij maken jouw dromen waar

Stairway to heaven

Misschien heb je al eens nagedacht over een nieuwe website, app of andere software oplossing. Door niet te blijven hangen in denken en eindeloos ontwerpen, maar gewoon te durven en te doen zorgen wij ervoor dat jouw dromen waargemaakt worden.

Wij maken het mogelijk om met innovatieve software oplossingen jouw problemen op te lossen en nieuwe kansen te benutten. Er zijn zoveel kansen en mogelijkheden om te benutten en zou het dan niet geweldig zijn wanneer wij voor elkaar krijgen wat nu onmogelijk lijkt?

Grenzeloos denken is ons niet vreemd en slechts een kwestie van durven en daarna vooral doen. Omdat wij als geen ander weten dat dit (grote) financiële risico’s met zich mee kan brengen, overwegen wij wat de beste manier is met de beschikbare middelen om het doel te bereiken.

Het enige wat je hoeft te doen om jouw dromen waar te maken is contact met ons opnemen. Wij vinden dat jouw idee de aandacht verdient die het nodig heeft en wij helpen jou graag met het behalen van jouw doelen.
Onze software oplossingen


Allscan IRIS IPM

Voor een plaagdierbeheerser is het bijhouden en monitoren van plaagdieren een dagelijkse bezigheid, zeker wanneer je werkzaam bent in de voedingsindustrie. Tijdens het uitvoeren van je inspectie werkzaamheden vul je inspectie gegevens in en heb je direct een digitaal logboek, overzicht op een plattegrond van problemen die opgelost moeten worden zodat je zo min mogelijk overlast hebt van plaagdieren.
Werkplan online

Voor asbestsaneerders is het door regelgeving erg lastig om alle gegevens vast te leggen en bij te houden voor de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Door registratie direct vanaf de bron (in het veld) voorkom je herhaaldelijke verwerking en invoer van deze gegevens. Op kantoor maak je met een druk op de knop een SC530 bijlage G model werkplan die je moeiteloos kunt melden bij gemeente, AI en LAVS.
Boorstaat online

Een cloud based teken programma voor het maken van boorstaat tekeningen. Je vult de gegevens van een boorstaat in op boorstaat.nl en je hebt terwijl je het invult de tekening beschikbaar. De tekening is gratis beschikbaar (voorzien van een watermerk), zodat ook scholieren gemakkelijk boorstaten kunnen maken. Automatisch genereren, tekenen of watermerken van afbeeldingen in de praktijk.
Maatwerk oplossingen

Software oplossingen die als een maatpak jouw ambitieuze idee vormgeven. Samen innoveren en jouw bedrijf laten groeien door gebruik te maken van de nieuwste technieken. Zorgeloos automatiseren omdat wij nadenken over het gemak, stabiliteit, performance, beveiliging en schaalbaarheid van jouw oplossing. Inclusief uitstekende support omdat niemand iets heeft aan een softwareoplossing die niet voor jou werkt.
Betrokken en gericht

Door goed te luisteren en met jou mee te kijken en na te denken over jouw processen, communicatie en informatiestromen, leren wij wat je nodig hebt. Wij visualiseren de oplossing en kunnen deze bouwen zodat deze precies doet wat jij ervan verwacht. Werkt iets niet helemaal zoals verwacht, dan helpen wij jou snel weer verder. Reguliere updates doen wij standaard buiten werktijd, zodat jouw werkproces niet wordt onderbroken.
Samen naar de beste oplossing

Als opdrachtgever maak je deel uit van het ontwikkelteam en realiseren wij samen met onze software architecten en ontwikkelaars jouw ideale oplossing. Je bent zelf in controle over wat er gebeurd, bepaalt wat er anders moet en wat goed werkt blijft natuurlijk goed werken. Samen werken we stap-voor-stap naar de beste software oplossing voor jouw organisatie. Think BIG, start small.
Het is onze passie om software oplossingen te maken waar je nu en in de toekomst de vruchten van kunt blijven plukken.

Het enige wat je hoeft te doen om jouw dromen waar te maken is nu contact met ons opnemen.