Automatisch de beste software oplossing

Samen bedenken en ontwikkelen wij de perfecte softwareoplossing voor jouw gemak

Profiteer van nieuwe technologieën, versterk je concurrentiepositie en verhoog productiviteit
Bereik het volgende nivo in jouw organisatie dankzij onze softwareoplossingen en automatisering


Onze betrokken expert softwareontwikkelaars helpen je graag verder
We know how IT is done!

Onze software oplossingen

Allscan IRIS IPM
Software voor plaagdierbeheersing

Allscan IRIS IPM is dé software voor ongedierte bestrijders en plaagdier beheersing. Met gemak leg je mobiel registraties vast via je eigen smartphone of tablet en geef je jouw klanten direct toegang tot duidelijke overzichten en rapportages.Werkplan Online
Software voor asbestsaneerders

Met Werkplan Online maak je eenvoudig een werkplan en koppel je automatisch met de arbeidsinspectie en LAVS. De benodigde projectregistratie voor het uitvoeren van een asbestsanering kun je overal met behulp van je eigen smartphone of tablet bijwerken.Boorstaat Online
Software voor het maken van boorstaten

Boorstaten maken doe je eenvoudig en snel op boorstaat.nl Je vult de gegevens in van een grondboring met behulp van een smartphone of tablet en de tekening wordt automatisch gemaakt.
Voordelen van een samenwerking met Allscan


Experts in automatisering en software

Persoonlijke en kostenefficiënte werkwijze

Gemakkelijk automatiseren met zo min mogelijk risico

Duidelijke communicatie die iedereen begrijpt

Van een idee naar een werkende software oplossing

Wij maken van kosten een investering

Speciale afspraken m.b.t. broncode zodat je altijd onafhankelijk verder kunt ontwikkelen


Software is de kern van elke organisatie


Do IT now

Mensen kunnen niet meer zonder software en automatisering. Logisch, want automatiseren en informatie digitaliseren geeft gemak en verhoogt productiviteit. Innovatieve software versterkt de concurrentiepositie, geeft klanten precies waar zij om vragen en bereikt het volgende nivo met jouw organisatie. Ontwikkeling van nieuwe technologieën en innovatie ging nog nooit zo snel als de laatste decennia en het is vanzelfsprekend dat informatie snel en overal beschikbaar is.

Maar goede software en automatiseren is vaak lastig te realiseren. Er is veel keuze (of juist geen), er spelen belangen waar rekening mee gehouden moet worden envergt vaak een aanpassing in jouw processen. Ook komen er de nodige (financiële) risico's bij kijken met als gevolg dat software ontwikkeling en automatisering vaak op de lange termijn geschoven wordt.

Bij Allscan werken software ontwikkelaars die expert zijn in het bedenken en ontwikkelen van innovatieve data gedreven software oplossingen en wij helpen organisaties met het ontwikkelen van jouw perfecte software oplossing. Zodat ook jij gemakkelijk informatie vastlegt, koppelt, analyseert, presenteert en kunt profiteren van alle nieuwe technologische mogelijkheden.

Door goed te luisteren en persoonlijk contact te hebben met alle gebruikersgroepen kunnen wij ons verplaatsen in jullie situatie. Met deze kennis bedenken wij de perfecte software oplossing en bedenken wij hoe we deze snel en kostenefficiënt kunnen realiseren. Met onze pragmatische en methodische aanpak bedenken en ontwikkelen wij voor jou de perfecte software oplossing die zo gebruiksvriendelijk is dat handleidingen en trainingen overbodig zijn. En omdat wij de nieuwste technieken gebruiken, is jouw software oplossing ook nog eens snel, stabiel en gemakkelijk uit te breiden. Wij ontwikkelen op kostenefficiënte wijze data gedreven software oplossingen voor jouw succes!
Onze betrokken expert softwareontwikkelaars helpen je graag verder
We know how IT is done!